Header image  
S30 skærgårdskrydser
 
 
    forrige
 
Hvem er vi ?

Vi ligger i den smukke Nakskov Fjord og er stolte ejere af MiLady som er hjemmehørende i Nakskov Sejlklub nærmere betegnet i Hestehoved Havn. En perle af en havn med et flot nyt klubhus og liggefaciliteter så som vand og strøm samt fornemme badefaciliteter og i umiddelbar nærhed til restaurant Fjorden et virkeligt godt spisested. Ligeledes i umiddelbar nærhed af Campingpladsen.

Skipperinde er Lotte, sidst i fyrrene og mor til to teenagepiger. Lotte har aldrig sat sine fødder på en lystbåd før men var/er nysgerrig og havde tålmodigt hørt på undertegnedes klage- og skønsang når talen faldt på sejlads. Lotte er ligeledes den fornuftige, rolige og med overblik, tillige kok og proviantør – let til smil og smittende grin, foretrækker rødvin frem for øl, er udpræget soldyrker og er en dejlig kvinde der lytter til disco og pop fra dengang. Tillige forstår hun kunsten at tirre skipper så han i afmagt truer med at kølhale hende. Lotte kan både navigere og sejle MiLady, også mens hun skriver sms til døtrene. Hun har delegeret opgaven som redaktør til mig.

Skipper er Thejs, midt i halvtredserne og samboende med Lotte. Gemytlig med et gnistrende temperament og humør – kontrolfreak påtænkende sikkerhed. Så udpræget tur- og hyggesejler men går ikke af vejen for en frisk dyst. Livsnyder også når det gælder rødvin, lytter til Blues og Rock med strøm i. Skipper har en mening om stort set alt, nogle meninger kan der også argumenteres for. Nyder privilegiet det vitterligt er, at sejle - opleve bla Danmark og naturen uden luxusprestigenøkker.

Saira er 20 år - går i gymnasiet har derfor ikke megen overskydende tid til at sejle med, låner bilen til at besøge alle veninderne. Ved siden af hendes studier passer hun også job og kæresten - så vi er heldige hvis hun afsætter tid til os to gamle. Saira er ansvarsbevidst og vedholdende, fokuceret på de af hende fastsatte mål. Så nåede Saira et af hendes mål, nemlig at blive student - tillykke smuksen.. Saira flyver snart fra reden..

Bibi er 18 år - går på HG og bruger megen tid på venner, veninder og bekendte samt kæresten i kbh. Derfor er sejlads ikke så spændende som at lægge makeup og dreje hovederne af led på drengene. Bibi er humørfyldt med at smittende smil og egenrådig. Bibi vil gerne arbejde med kosmetik. Også Bibi er snart ved at forlade det trygge hjem.

Dertil kommer Victor en Dansk-Svensk gårdhund, som endnu ikke helt bryder sig om at gulvet bevæger sig men liver op når vi kommer i havn. Victor har et godt og sundt sind og bliver hurtigt venner med andre hunde. Selvom hundelivet ombord ikke just er sagen, er alternativet, uden moar bestemt ikke tiltalende.